Produkter til serealske konditiner (2)

Cerealer

Cerealer

Cerealer: Hvede er en af de mest dyrkede og forbrugte cerealer i verden. Her er et overblik over dens forskellige former og anvendelser: De forarbejdede hvedecerealer (hvedeflager, klid osv.) og i form af hele korn eller produkter, hvilket bevarer flere fibre og næringsstoffer. Hvedemelet opnås ved at male hvedekornene. Afhængigt af raffineringen kan man få: - Fuldkornsmel (T150): Indeholder hele kornet, rig på fibre. - Halvfuldkornsmel (T110): Lidt mindre rig på fibre, men stadig nærende. - Hvidt mel (T45 eller T55): Lette og bruges til bagværk, hvidt brød og mange madlavningsforberedelser. Hvedemelet er meget alsidigt til opskrifter og bagværk. Det bidrager med kulhydrater, proteiner og nogle gange fibre.
Ren Smør Crunchies

Ren Smør Crunchies

med mørke chokoladechips 1 Kg B005